Google+ Månadens Com4Tires verkstad-vi hälsar på i Tranemo | Com4Tires

Månadens Com4Tires verkstad-vi hälsar på i Tranemo

tranemoFem mil utanför Borås ligger TRANEMO, och där hittar vi en av våra Com4Tires verkstäder!

Hej Andreas, berätta lite om dig själv:                                                                                                                                                                                                                                                                                                Mitt namn är Andreas Weichert och jag är 36 år gammal, bor strax utanför Borås i en villa tillsamans med min dotter Philippa på 9år. Jag har jobbat inom bil och verkstadsbranchen sen jag var 16år gammal. 2008 startade jag eget.

Hur många kunder ni och hur många bor det i Tranemo?                                                                                                                                                                                                                                                              Cirka  600 kunder och  Tranemo kommun har ca 11500 invånare.

 

Tranemo4

Hur många är det som jobbar på Tranemo Bilvårdscenter?                                                                                                                                                                                                                                                              Vi är mellan tre och fem personer som jobbar, lite beroende på säsong.

Ge mig ett bra tips inför vintern!                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Se över dina däck, mät djupet, kolla ålder och framför allt är dom på gränsen- byt! Det kan handla om livet!

Sist men inte minst, varför skall vi besöka just din verkstad?                                                                                                                                                                                                                                                       Vi tar ansvar för din bil, är ett fullserviceföretag där vi sätter dig och dina behov främst!
Vi  gör fina jobb till marknadsmässiga priser, hos oss sätter vi alltid DIG i centrum.

 

Tack Andreas och lycka till!