Google+ Nyheter | Com4Tires

Nyheter

DRF

DRF huvudbild

Alla våra medlemmar är anslutna till DRF- Däckspecialisternas Riskförbund.

DRFs medlemmar är auktoriserade däckspecialister, vilket borgar för en hög kvalitetsnivå på medlemsföretagen och deras tjänster.

För mer information besök DRF på www.drf.se

Vinn en resa till Nice

Vinn en resa till Nice huvudbild

Alla som köper kompletta hjul med  Com4Tires Nicefälgar monterade på Nexendäck  under våren har chansen att vinna en resa för två till Nice!

Fälgarna finns från 15 upp till 17″ och passar de flesta bilmodeller.

För aktuella priser och sortiment kontakta din närmsta Com4Tires verkstad.

För att vara med och tävla, köp dina hjul innan den 1/5-2016.

.com4tires_Blacky2

 

HTS 60- 4×4 nyhet från General Tires

HTS 60- 4×4 nyhet från General Tires huvudbild

Delbetala med Com4Tires kort

Delbetala med Com4Tires kort huvudbild

Med vårt Com4tires kort kan du utan avgifter eller ränta dela upp din betalning på fyra månader. Kontakta din lokala verkstad för mer information.

Mer information från Resursbank

Ansök om ditt kort här:

https://apponline.resurs.com/form/SE48100

 

Vinn fyra däck från Nexen

Vinn fyra däck från Nexen huvudbild

Tävlingen är avgjord! Stort grattis till Monika Mattsson i Mörrum som vann fyra dubbade Nexen.

Månadens Com4Tires verkstad-vi hälsar på i Tranemo

Månadens Com4Tires verkstad-vi hälsar på i Tranemo huvudbild

tranemoFem mil utanför Borås ligger TRANEMO, och där hittar vi en av våra Com4Tires verkstäder!

Hej Andreas, berätta lite om dig själv:                                                                                                                                                                                                                                                                                                Mitt namn är Andreas Weichert och jag är 36 år gammal, bor strax utanför Borås i en villa tillsamans med min dotter Philippa på 9år. Jag har jobbat inom bil och verkstadsbranchen sen jag var 16år gammal. 2008 startade jag eget.

Hur många kunder ni och hur många bor det i Tranemo?                                                                                                                                                                                                                                                              Cirka  600 kunder och  Tranemo kommun har ca 11500 invånare.

 

Tranemo4

Hur många är det som jobbar på Tranemo Bilvårdscenter?                                                                                                                                                                                                                                                              Vi är mellan tre och fem personer som jobbar, lite beroende på säsong.

Ge mig ett bra tips inför vintern!                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Se över dina däck, mät djupet, kolla ålder och framför allt är dom på gränsen- byt! Det kan handla om livet!

Sist men inte minst, varför skall vi besöka just din verkstad?                                                                                                                                                                                                                                                       Vi tar ansvar för din bil, är ett fullserviceföretag där vi sätter dig och dina behov främst!
Vi  gör fina jobb till marknadsmässiga priser, hos oss sätter vi alltid DIG i centrum.

 

Tack Andreas och lycka till!

C4T på Promotiontour

C4T på Promotiontour huvudbild

Hemvändardagen i Horred

 

General Tires, som är ett av Com4Tires populära däckmärken fyller 100 år i år.

Detta firar vi bland annat genom att åka runt på vägarna och promota vår hundraåring.

Håll utkik på din ort! Du kan bland annat vinna ett par vinterdäck.